Menu

Particulieren

De laatste jaren is er veel veranderd op belastinggebied. Er zijn toeslagen in het leven geroepen, hypotheekrenteaftrek is in bepaalde situaties beperkt, ingangsleeftijden voor AOW zijn veranderd, etc. Ook voor uw belastingaangifte zijn deze zaken van invloed.

Heeft u een eigen huis en een hypotheek dan heeft u recht op hypotheekrenteaftrek. U krijgt dan een deel van de betaalde hypotheekrente terug via uw belastingaangifte. Wellicht ontvangt u deze belasting reeds terug via een voorlopige teruggave. Toch moet u dan een definitieve aangifte indienen om te kijken of deze voorlopige teruggave te hoog, dan wel te laag is. Als u in loondienst bent kan het zijn dat u bericht ontvangt van de belastingdienst dat u aangifte moet doen. Ook als u in loondienst bent en hiernaast nog bijverdiensten heeft, bijvoorbeeld via verhuur van onroerend goed of uit freelance werkzaamheden, kunnen wij de jaarlijkse belastingaangifte voor u verzorgen.

U maakt een afspraak en neemt de benodigde papieren mee. Wij vullen gelijk, waar u bij bent, uw aangifte in. U weet dus gelijk of u belasting terug krijgt of moet betalen en hoeveel dit dan is. Hierbij kijken wij ook gelijk of u in aanmerking komt voor diverse toeslagen en vragen wij deze, indien u nog geen toeslag ontvangt, gelijk aan. Misschien krijgt u al toeslagen. Dan kijken wij of deze kloppen, zodat u ook gelijk weet of deze te hoog of te laag zijn. Ook kunnen wij u helpen met vraagstukken rondom uw AOW en pensioen.

Maak kennis

Heeft u interesse in een kennismaking om eventuele mogelijkheden te bespreken onder het genot van een kop koffie?

Bel ons of stuur een bericht