Menu

Diensten

Jaarcijfers

Voor zowel eenmanszaken, VOF’s, stichtingen en diverse BV constructies stellen wij (geconsolideerde) jaarcijfers op. Dit gebeurd vanuit de door ons verwerkte dagelijkse boekhouding. Ook periodieke cijfers en prognoses kunnen wij voor u verzorgen. De jaarcijfers zijn nodig voor uw belastingaangifte, maar kunnen ook nodig zijn voor een financierings- of hypotheekaanvraag en bij bedrijfsovername / overdracht.

Tevens verzorgen wij voor BV’s de publicatiebalansen welke gedeponeerd moeten worden bij de Kamer van Koophandel. Ook controleren wij of deze deponeringen daadwerkelijk door de Kamer van koophandel worden verwerkt.

Word de administratie door uzelf of door medewerkers bijgehouden, dan stellen wij de (geconsolideerde) jaarcijfers op aan de hand van de door u aangeleverde gegevens. Ook verzorgen wij voor u op basis van deze gegevens periodieke cijfers en prognoses. De aangeleverde gegevens worden door ons gecontroleerd en waar nodig gecorrigeerd, zodat u er van op aan kunt dat de door ons opgestelde cijfers betrouwbaar zijn. Ook controleren wij of alles wel zo verwerkt is dat u er belastingtechnisch geen nadeel van heeft. Indien gewenst kunnen wij ook periodiek de boekhouding nalopen, zodat eventuele problemen in een vroegtijdig stadium worden gesignaleerd en verholpen kunnen worden.

De door ons opgestelde cijfers worden met u besproken om te kijken hoe de zaken ervoor staan. De cijfers dienen als leidraad voor uw bedrijfsvoering, zowel in goede als in slechte tijden. Wellicht brengen de cijfers u tijdens de bespreking ervan tot inzichten of en waar er veranderingen in uw bedrijfsvoering moeten worden gedaan.

Maak kennis

Heeft u interesse in een kennismaking om eventuele mogelijkheden te bespreken onder het genot van een kop koffie?

Bel ons of stuur een bericht