Menu

Diensten

Dagelijkse administratie

Wij verzorgen de dagelijkse administratie van MKB bedrijven. Hierbij moet u denken aan het verwerken van de in- en verkoopfacturen en de bank- en kasstukken. Dit vormt de basis van elke boekhouding.

U brengt uw boekhouding elke maand, elk kwartaal of 1 keer per jaar. Vaak is dit gekoppeld aan de periode wanneer u uw aangifte omzetbelasting moet indienen. Wij verwerken de door u aangeleverde gegevens en stellen aan de hand hiervan de aangifte omzetbelasting op. U levert de gegevens aan zoals u deze heeft opgeborgen en wij doen de rest. Mochten er zaken opvallen welke anders kunnen, zullen wij u hierop wijzen, zodat wij efficiƫnter (is goedkoper) kunnen werken.

Indien u liever de boekhouding op uw eigen bedrijf houd, kan een van onze medewerkers bij u op locatie de administratie bijwerken. Uiteraard geschied dit nadat er overleg heeft plaatsgevonden, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten en zodat wij weten wat u van ons verwacht.

Wij ondersteunen u ook als u uw administratie zelf bijhoud. Mocht u vragen over de administratie hebben kunt u met ons contact opnemen. Uiteraard kunt u ook met ons contact opnemen voor vragen over uw administratiesoftware. Tevens is het mogelijk dat een van onze medewerkers periodiek bij u langs komt om te controleren of alles goed verwerkt word.

Maak kennis

Heeft u interesse in een kennismaking om eventuele mogelijkheden te bespreken onder het genot van een kop koffie?

Bel ons of stuur een bericht