Menu

Diensten

Belastingaangiften

De belastingaangifte is voor iedereen een heikel punt, want er zijn nou eenmaal weinig mensen die graag belasting betalen. Helaas ontkomen we hier niet aan. Wij proberen er echter voor te zorgen dat u zo weinig mogelijk belasting hoeft te betalen. Door onze jarenlange ervaring weten we welke valkuilen er zijn en proberen u hier dan ook zo goed mogelijk langs te loodsen.

Aan de hand van de jaarcijfers verzorgen wij voor MKB bedrijven (eenmanszaak / VOF / CV) de aangiften inkomstenbelasting. Indien uw ondernemingsvorm een BV is verzorgen wij de aangiften vennootschapsbelasting en dividendbelasting. Wij verzorgen deze aangiften zowel voor BV’s welke bestaan uit een moeder BV met één dochter BV, als voor een moeder BV met meerdere dochter BV’s.

Heeft u als ondernemer wisselende jaarwinsten is het misschien zinvol om een verzoek tot middeling in te dienen bij de belastingdienst. Hierdoor kan de belastingdruk over een piekjaar verlaagd worden. Wij bekijken of u hiervoor in aanmerking komt en verzorgen voor u het verzoek om middeling.

Maak kennis

Heeft u interesse in een kennismaking om eventuele mogelijkheden te bespreken onder het genot van een kop koffie?

Bel ons of stuur een bericht